Mies menee baariin ja näkee tiskin takana ison lasipurkin...

Sekalaista sontaa

Mies menee baariin ja näkee tiskin takana ison lasipurkin...

ViestiKirjoittaja perkele » 19 Huhti 2013, 12:30

Mies menee baariin ja näkee tiskin takana ison lasipurkin, joka on ääriään myöten täynnä viidenkympin seteleitä. Mies arvelee purkissa olevan tuhansia markkoja ja hän lähestyy baarimikkoa kysyen:"Mikä tuon purkin tarina on?" Baarimikko vastaa: "No, maksat viisikymppiä ja jos läpäiset kolme testiä,saat kaikki purkissa olevat rahat."
Mies kysyy mitkä ne kolme testiä ovat. "Sinun täytyy ensin maksaa, se on sääntö."
Mies antaa baarimikolle viiskymppisen ja tämä laittaa sen purkkiin muiden rahojen sekaan. Baarimikko sanoo: "No niin, tämä on homman nimi; ensiksi sinun tulee juoda kokonainen pullollinen pippuritequilaa, koko pullo kerralla kurkusta alas, etkä saa väännellä naamasi juodessasi sitä. Toiseksi, takapihalla on pitbullterrieri jolla on kipeä hammas... sinun tulee poistaa hammas paljain käsin. Kolmanneksi, yläkerrassa on 90-vuotias nainen, joka ei ole saanut orgasmia koko elämänsä aikana.Sinun täytyy auttaa häntä..." Mies tuhahtaa: "Tiedän, että maksoin viisikymppiä, mutta en minä sentään mikään idiootti ole. En tee sitä. Sinun täytyy olla hullu juodaksesi pullollisen tequilaa ja vielä hullumpi jos suoritat muut tehtävät!"
"Omapa on valintasi. Mutta rahat jäävät purkkiin", baarimikko vastaa ja jatkaa hommiaan. No, aikaa kuluu ja muutaman paukun jälkeen mies kysyy: "mishäsh she teqhiila on?"
Mies tarttuu tequilapulloon molemmin käsin ja yhdellä isolla kulauksella pullo on tyhjennetty. Kyyneleet valuvat pitkin miehen poskia, mutta hän ei vääntele naamaansa. Seuraavaksi mies kompuroi takapihalle ja pian sisälle kantautuu valtavia kamppailun ääniä. Kuuluu haukkumista ja kirkumista, murinaa ja parkaisuja, ajoittain jopa hiljaisuutta.Juuri kun ihmiset sisällä ajattelevat, että miehen täytyy olla kuollut, hän kompuroi takaisin baariin paita riekaleina ja naarmuja ympäri kehoaan.
"NO NIIN!" mies huudahtaa: "Missäs on se nainen, jolla on kipeä hammas?!!"
Ilmaista pelirahaa pokeriin 50$ (ilman talletusta)

http://www.pokerstrategy.com/#uMWCDJ
Avatar
perkele
Site Admin
Site Admin
 
Viestit: 382
Liittynyt: 04 Marras 2009, 17:24

ViestiKirjoittaja Teuza » 19 Huhti 2013, 19:28

Perkeleen tuleva pe illan kuvaelma :D
Avatar
Teuza
Aktiivinen käyttäjä
Aktiivinen käyttäjä
 
Viestit: 41
Liittynyt: 05 Heinä 2012, 00:29


Paluu Netistä poimittua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


cron