Tämä seksiharha saa naiset huutamaan sängyssä

Sekalaista sontaa

Tämä seksiharha saa naiset huutamaan sängyssä

ViestiKirjoittaja perkele » 04 Helmi 2013, 20:43

Nainen, vaikene sängyssä, jos haluat nauttia.
Elämänläheisistä artikkeleista tunnettu The Sun -lehti kertoo naisten vakavasta erotiikkaharhasta. Lehden tekemän tutkimuksen mukaan naiset kiljuvat ja ähkivät sängyssä, koska he arvelevat sen "tekevän seksistä parempaa".

Mutta mikä on lopputulos?

Tutkimukseen osallistuneet miehet kertoivat, että naisen kiljahtelu saa heidät laukeamaan. Eli mitä voimakkaampi ääntely, sen lyhyempi seksi.

Tutkimuksen teki seksivälinekauppa Lovehoney (suom. rakkaushunaja). Peräti 87 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista kertoi huudahtelevansa kiihottaakseen miestä.

Naiset perustelivat itselleen metelöintiään myös toisella kyseenalaisella väittämällä. He arvelevat, että heidän oma nautintonsa kasvaa kumppanin nautinnon mukana.

Sunin haastattelema seksiasiantuntija Tracey Cox varoitti naisia itsepetoksesta. Hänen mukaansa naiset kokevat usein paineita ilmaista nautintoa, mistä voi seurata huutelua.

Siitä miehet ja naiset olivat lähes yksimielisiä, että naiset ovat miehiä kovaäänisempiä sängyssä. Tosin naisista yhdeksän kymmenestä oli tätä mieltä, ja miehistä vain seitsemän kymmenestä.

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuh ... pos=ok-nln
Ilmaista pelirahaa pokeriin 50$ (ilman talletusta)

http://www.pokerstrategy.com/#uMWCDJ
Avatar
perkele
Site Admin
Site Admin
 
Viestit: 382
Liittynyt: 04 Marras 2009, 17:24

Paluu Netistä poimittua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


cron