Switch to full style
Sekalaista sontaa
Lähetä vastaus

ihmistyypit facebookissa:

03 Joulu 2012, 17:48

ihmistyypit facebookissa:

1. Juoksin 10 000 km, nostin salilla penkistä 150kg ja illalla vielä bodycombattia!
2. Lapseni on maailman ihanin ja lutuisin ja nyt se oppi sanomaan kakka ja tässä taas kuvia sen ilmeistä ja kaikkia varmasti kiinnostaa.
3. Vittu sitä vittu tätä, elämä on perseestä ja vihaan kaikkia. Syksyllä tuulee liikaa, lumi on saatanasta, kesällä liian kuuma ja keväällä nyppii allergiat. Vittu.

4. Tein illalliseksi sipuliomenabanaani-cremeä ja viini vuodelta miekka ja kivi odottaa jäähtymistään kylmäkaapissa. Ai niin. Aamulla söimme punaherukkavillimarjainkivääriginoagojamarjahedelmävitamiini-smoothiet ennen joogahetkeämme.
5. Elämä on ihanaa! Sä oot ihana! Mä oon ihana! Vaahtokarkit on vaaleanpunaisia ja sydän.
6. Lukee päivittäin kavereiden päivityksiä ja syynää tarkkaan keskustelut kommentoimatta itse juurikaan mihinkään mitään ikinä. Tämä kaveri on kuitenkin eniten perillä siitä, mitä naamakirjassa tapahtuu. Kummallista.
7. FARMVILLE;CITYVILLE;VILLE;VILLE;VILLE.
8. Vaihtoi profiilikuvansa, Vaihtoi profiilikuvansa, Vaihtoi profiilikuvansa
9. Aina hauskaa sanottavaa-tyyppi. (todellisuudessa vain 0,9% kavereista nauraa hänen jutuilleen, vaikka hymy- ja naurunaamoja lisäillään solkenaan)
10. Kertoo avoimesti krapulansa tason, pikkujoulukohelluksistansa ja kenen kanssa tuli baarissa sekoiltua. Facebookin viihdyttävin ihmistyyppi.

Kommentoi numerolla josta tunnistit itsesi.. ;)

:D

05 Joulu 2012, 02:33

11-loput
EN ole Naamassa....

11 Maalis 2013, 14:13

Yhdistelmä joitakin edellä mainittuja. En kuitenkaan oikeen koskaan päivitä tekemisiäni tonne facebookkiin, koska tuskin ketään kiinnostaa miten tänään urheilin tai mitä tein ruoaksi. Hauskaa sanottavaa mulla ei oo, mut kavereiden päivitykset jaksaa silti kiinnostaa.
Lähetä vastaus