Mies & vaimo strippariklubilla...

Sekalaista sontaa

Mies & vaimo strippariklubilla...

ViestiKirjoittaja perkele » 23 Marras 2011, 19:17

Vaimo päättää kerrankin järjestää miehelleen yllätyksen syntymäpäiväksi ja vie hänet strippariklubille. Ovella ovimies huikkaa miehelle tuttavallisesti: "Hei Jussi, sisään vaan". Vaimo hieman ärtyy ja kysyy mieheltään käykö tämä useinkin strippiklubilla. "Ei tuo oli Marko meidän keilajoukkueesta", mies vastaa.

Sisällä strippibaarin tarjoilija kysyy: "Otatko Jussi sen tavallisen?" ja tuo Jussille ...tumman Kilkennyn. Nyt vaimo todella hermostuu ja tivaa mieheltään miten tarjoilija tiesi hänen miehensä lempioluen, jos mies ei kerran ole ennen käynyt strippariklubilla. "Hän oli Johanna naisten keilajoukkueesta. He keilaavat aina meidän kanssa samaan aikaan ja haemme toisillemme vuorotellen juomia keilahallilla." Vaimo hieman epäröi mutta rauhoittuu kuitenkin.

Kun paikalle tulee strippari ja kysyy: "Se tavallinen sylitanssi, vai miten Jussi?" vaimo hermostuu ja lähtee juosten ja kiroillen paikalta. Mies juoksee vaimonsa perään ja ehtii juuri samaan taksiin mihin vaimo on nousemassa. Vaimo huutaa keuhkonsa pihalle raivosta mutta mies saa viimein selitettyä stripparin erehtyneen miehestä. Viimein kun vaimo on rauhoittumaisillaan hieman taksikuski kääntyy ja sanoo: "Taisitkin iskeä tänään Jussi tulisemman lutkan itsellesi".
Ilmaista pelirahaa pokeriin 50$ (ilman talletusta)

http://www.pokerstrategy.com/#uMWCDJ
Avatar
perkele
Site Admin
Site Admin
 
Viestit: 382
Liittynyt: 04 Marras 2009, 17:24

Paluu Netistä poimittua

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: AldenweK, Jerodmn ja 1 vierailijaa


cron