Firefox nopeammaksi

Ehkä jopa hyödyllisiä vinkkejä sekalaisista aiheista

Firefox nopeammaksi

ViestiKirjoittaja perkele » 25 Touko 2015, 16:58

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikk ... -nopeammin

Helppo kikka: Näin nopeutat nettisivujen latautumista
Kirjoittaja Manu Pitkänen (Google+) @ 25.5.2015 14:17

Helppo kikka: Näin nopeutat nettisivujen latautumista Mozillan entinen ohjelmistokehittäjä Monica Chew ja tietojenkäsittelytieteen tutkija Georgios Kontaxis havaitsivat tutkimuksissaan, että Firefox-selaimen Tracking Protection -ominaisuuden voivan vähentää sivulatausaikoja suosituimmilla uutissivustoilla jopa 44 prosenttia.
Tracking Protection on Firefoxista löytyvä tietoturvaominaisuus, joka nimensä mukaisesti estää verkkosivuja keräämästä nettisurffaajista selausdataa, jota voitaisiin käyttää käyttäjän tunnistamiseen esimerkiksi nettimainosten kohdentamiseksi.

Firefoxista löytyy myös Do Not Track -ominaisuus, joka pyytää sivustoja olemaan seuraamatta käyttäjää. Verkkosivujen ei ole kuitenkaan pakko kunnioittaa Do Not Track -kyselyitä. Tracking Protectionin kohdalla käyttäjä voi itse määrätä seurataanko häntä vai ei.

Uuden tutkimuksen mukaan Tracking Protection vähentää suosituimmilla sivustoilla (Alexa, top 200) tallennettavien HTTP-keksien määrää 67 prosentilla. Siirrettävän datan määrä vähenee samalla 39 prosenttia ja latausajat pienenevät 44 prosentilla. Todellinen vaikutus riippuu hyvin paljon verkkosivustosta: joissain tapauksissa latausajat voivat pudota jopa 90 prosentilla.

Tutkimuksesta voi lukea enemmän täältä.

Jos haluat kytkeä Tracking Protectionin päälle, niin kirjoita osoiteriville about:config ja hae asetus privacy.trackingprotection.enabled. Tuplaa klikkaa kyseistä merkintää ja aseta sen arvoksi "true". Ominaisuuden voi kytkeä pois päältä vaihtamalla asetuksen arvoksi "false".
Ilmaista pelirahaa pokeriin 50$ (ilman talletusta)

http://www.pokerstrategy.com/#uMWCDJ
Avatar
perkele
Site Admin
Site Admin
 
Viestit: 382
Liittynyt: 04 Marras 2009, 17:24

Paluu Vinkkejä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


cron