Varas kuoli poliisiauton alle, äidiltä vaaditaan korvauksia

Pärrää, kitise tai narise jos vituttaa

Varas kuoli poliisiauton alle, äidiltä vaaditaan korvauksia

ViestiKirjoittaja perkele » 07 Loka 2012, 13:33

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201210 ... 5_ul.shtml

Tamon Robinson jäi poliisiauton alle viime huhtikuussa ja kuoli sairaalassa vammoihinsa.

Robinson oli varastamassa katukiviä maasta, kun poliisipartio yritti ottaa hänet kiinni. Robinson juoksi jalan liikkeellä ollutta partiota karkuun, mutta toinen - autolla liikkeellä ollut - partio tavoitti hänet.

Autoa ajanut poliisi yritti estää varkaan pakomatkan, mutta ajoi tilanteessa 27-vuotiaan Robinsonin päälle kohtalokkain seurauksin.

Puoli vuotta myöhemmin Robinsonin äiti Laverne Dobbinson sai pojalleen osoitetun laskun New Yorkin kaupungilta. Kaupunki perii 710 dollarin maksua rytäkässä vaurioituneen auton korjaukseen.

- Me suremme vielä, ja tämä on kuin isku vasten kasvoja. He haluavat poikani maksavan vaurioista autoon, joka tappoi hänet. Se on hullua.

Perheen asianajaja on tehnyt valituksen asiasta. Hän vaatii, ettei autoa korjata, sillä kuolemantapaus on tutkinnan alla.

- Olen harjoittanut lakia 40 vuotta tässä kaupungissa, enkä ole ikinä nähnyt mitään näin sydämetöntä, hän sanoi.

Kaupungin viranomaiset pahoittelivat laskun lähettämistä sen jälkeen, kun tapaus nousi uutisiin Yhdysvalloissa.

Robinson oli varastellut katukiviä aiemminkin ja jäänyt siitä myös kiinni. Hän myi kivet romukauppiaille. Poliisin mukaan miehen autosta löytyi 120 kiveä, joiden arvo on noin kaksi tuhatta dollaria (1 500 euroa).

Tutkinta miehen kuolemasta on yhä käynnissä. Poliisin mukaan mies juoksi itse autoa päin, mutta joidenkin silminnäkijöiden mukaan poliisit ajoivat aggressiivisesti päin Robinsonia.

PERKELE, Poliisihan toimi tässä aivan oikein. Jos joku varasteleva nilkki jää kiinniottossa auton alle niin so what! Se että korvauksia pyydetään nilkin äidiltä on ehkä perseestä. Uskoisin kumminkin et korvauksia haetaan kuolinpesältä jota äiti hoitaa.
Ilmaista pelirahaa pokeriin 50$ (ilman talletusta)

http://www.pokerstrategy.com/#uMWCDJ
Avatar
perkele
Site Admin
Site Admin
 
Viestit: 382
Liittynyt: 04 Marras 2009, 17:24

Paluu Vituttaako?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


cron